Shenzhen Kinghat Téhnologi Co., Ltd.

Tentang Kami

Shenzhen Kinghat Téhnologi Co., Ltd. ngadegkeun taun 2009, ayana di Bao, 'hiji Shenzhen, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan produk elektronika Consumer na monitor Smart.

Warta jeung émbaran