Shenzhen Kinghat Teknologjia Co, Ltd

Rreth nesh

Shenzhen Kinghat Teknologjia Co, Ltd themeluar në vitin 2009, gjendet në Bao, 'një Shenzhen, është një prodhues i angazhuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e produkteve të elektronikës të konsumit dhe monitoron zgjuar.

Lajme dhe informacion