Шенжен Kinghat технологија копродукции, ООД

за нас

Шенжен Kinghat технологија копродукции, Ltd основана во 2009 година, кој се наоѓа во Бао ", на Шенжен, е професионална производителот се ангажирани во истражување, развој, производство, продажба и сервис на потрошувачка електроника производи и Smart монитори.

Вести и информации