Shenzhen Kinghat Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Shenzhen Kinghat Technology Co., Ltd. diadegaké ing 2009, dumunung ing Bao, 'lan Shenzhen, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan produk elektronik Consumer lan alat Smart.

PAWARTA LAN INFORMASI